Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Καραμπέτσος σε Αυγενάκη: «Να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να γραφτούν τα σωματεία στα μητρώα λόγω κορονοϊού»
[Gazzetta]: Καραμπέτσος σε Αυγενάκη: «Να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να γραφτούν τα σωματεία στα μητρώα λόγω κορονοϊού»

[Gazzetta]: Καραμπέτσος σε Αυγενάκη: «Να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να γραφτούν τα σωματεία στα μητρώα λόγω κορονοϊού»

Με επιστολή του στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσις ζητάει περισσότερο χρόνο προκειμένου τα σωματεία να γραφτούν στο μητρώο αθλητικών σωματείων.

Επιστολή του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά:

Κύριε Υπουργέ,

Οφείλω να χαιρετήσω την δημιουργία μητρώου αθλητικών σωματείων ως κορυφαία μεταρρύθμιση κατά την άποψη μου που έχει προωθηθεί στον χώρο του οργανωμένου ελληνικού αθλητισμού και ειδικά του ερασιτεχνικού. Η καθιέρωση του μητρώου αθλητικών σωματείων, που κατά γενική ομολογία θα λύσει προβλήματα, έγινε αποδεκτή από τους παράγοντες γεγονός που αποδεικνύεται από την συμμετοχή στην εγγραφή μεγάλου ποσοστού σωματείων σε όλες τις Ομοσπονδίες.

Οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για την καταγραφή ενός σωματείου στο μητρώο έφερε νέα δεδομένα και έβαλε τους παράγοντες σε μία νέα πραγματικότητα μέσα από λογιστικές, νομικές και ηλεκτρονικές διαδικασίες που, για τους περισσότερους, ήταν άγνωστες. Η πλειοψηφία όμως των παραγόντων δίνει μεγάλο αγώνα εν μέσω της πανδημίας και των «lockdown» στις τοπικές κοινωνίες και στις υπηρεσίες ώστε να ολοκληρώσει την διαδικασία.

Θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίζαμε τις επιφυλάξεις που είχε ένα μεγάλο ποσοστό παραγόντων, όχι έναντι των προθέσεων και του σκοπού της μεταρρύθμισης, αλλά επειδή γίνεται σε μία δύσκολη περίοδο όπου ο φόβος, η ανασφάλεια αλλά και τα οικονομικά προβλήματα έχουν κυριαρχήσει στην ομαλή ροή κάθε σωματείου και των παραγόντων του καθώς και στην ψυχολογία αυτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!