Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η κανονικότητα έφερε την ανατροπή
[Gazzetta]: Η κανονικότητα έφερε την ανατροπή

[Gazzetta]: Η κανονικότητα έφερε την ανατροπή

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για τον Άρη της ανατροπής και την επανάληψη ενός λάθους που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει παρενέργειες…

Η πρεμιέρα του Άρη επιβεβαίωσε έναν άγραφο κανόνα καθώς δεν ήταν απλά δύσκολη, αλλά ψυχοβγαλτική. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είχε προκαλέσει ένα σωρό παρενέργειες, αλλά εκείνη η έκρηξη των 7-8 αγωνιστικών λεπτών στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου απέτρεψε περαιτέρω κακοτοπιές, θα μπορούσε επίσης να είχε οδηγήσει σ’ ευρύ σκορ και στη δημιουργία μιας απολύτως παραπλανητικής εικόνας σε σχέση με την πραγματική αν ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε σωστή αντίδραση στις δύο κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλα ανατρέπονται σε ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά.

Ο Άρης κέρδισε, έδειξε προσωπικότητα, τέτοιες νίκες προφανώς χτίζουν τον χαρακτήρα κάθε ομάδας, θαρρώ όμως ότι οφείλει (περισσότερο στον εαυτό του) να εμβαθύνει, να αξιολογήσει καλύτερα όλα τα γρανάζια του αγωνιστικού οργανισμού του και να αποφύγει (στο μέλλον) λάθη σαν αυτά που έγιναν στα πρώτα 55 αγωνιστικά λεπτά.

Θεωρητικά, αυτή ήταν η χρησιμότητα του τελευταίου φιλικού αγώνα με τον Βόλο γιατί εκεί διαπιστώθηκε ότι ένα αγωνιστικό πλάνο δεν βγαίνει, αλλά ο Μίκαελ Ένινγκ επέμεινε σ’ αυτό, βάζοντας την προστατευτική μάσκα σε λάθος σημείο. Προϊόντος του χρόνου, ο Γερμανός αντιλήφθηκε ότι το αγωνιστικό σχέδιό του ήταν λανθασμένο, με τις κινήσεις του βροντοφώναξε «mea culpa» και η επιστροφή στην κανονικότητα αποδείχθηκε τουλάχιστον ευεργετική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!