Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ήττα του Άρη από την Λαμία είναι το μικρότερο κακό!
[Gazzetta]: Η ήττα του Άρη από την Λαμία είναι το μικρότερο κακό!

[Gazzetta]: Η ήττα του Άρη από την Λαμία είναι το μικρότερο κακό!

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για τα όσα έγιναν στην Λαμία την διαιτησία των Σκουλά και Φωτιά αλλά και την εικόνα του Αρη.

Ειλικρινά δεν με προβληματίζει τόσο η ήττα από την Λαμία όσο η χαίνουσα πληγή στον οργανισμό του Άρη και σε αυτό το ζήτημα θέλω να σταθώ για μια ακόμη φορά!

Στη χαίνουσα πληγή που κακοφορμίζει!!!

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα θέλω να θέσω μια ερώτηση πραγματική και καθόλου ρητορική στην διοίκηση του Άρη!

Για την διαιτησία της αναμέτρησης οι διοικούντες του συλλόγου δεν έχουν κάτι να πουν; Όχι ως δικαιολογία για την ήττα αλλά ως γεγονός αυτό καθεαυτό!

Τίποτα;;;

Δηλαδή είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αντιμετώπισαν την ομάδα οι κύριοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι Σκουλάς και Φωτιάς;

Δεν έχω την απαίτηση οι διοικούντες του Άρη να εξαντλήσουν τις όποιες ενέργειες τους στα τυπικά εκδίδοντας μια αυστηρή ανακοίνωση, μια ακόμη στις τόσες, αλλά στο να βρουν επιτέλους τρόπο να μην βρεθούν ξανά στο δρόμο τους οι συγκεκριμένοι ρέφερι!

Γιατί αν είσαι Άρης , δεύτερος στην βαθμολογία παρακαλώ ,αυτό οφείλεις να πράξεις. Να βρεις τρόπο για να ασκήσεις βέτο!!!

Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα με την στάση που υιοθετεί η διοίκηση , ούτε η τελευταία, που οι συγκεκριμένοι και όλος ο μηχανισμός, θα κάνουν το πάν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Άρη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!