Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Υπουργείο Περιβάλλοντος: «Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
[Gazzetta]: Υπουργείο Περιβάλλοντος: «Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

[Gazzetta]: Υπουργείο Περιβάλλοντος: «Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Με ανακοίνωση του Υπουργείο Περιβάλλοντος αναφέρθηκε αναλυτικά στα επόμενα βήματα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, μετά την έγκριση του «Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου» από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων.

Η έγκριση του «Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου» από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων τη Δευτέρα (29/3) χαρακτηρίζεται ως καθοριστικό βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, με ανακοίνωσή του στάθηκε στη σημερινή σημαντική εξέλιξη και στα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος. Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος αναφέρει:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, συζητήθηκαν και επιλύθηκαν μια σειρά από σημαντικά πολεοδομικά και αρχιτεκτονικά θέματα. Μεταξύ άλλων, δόθηκε έγκριση για ανάρτηση προς διαβούλευση για το Ρυμοτομικό Σχέδιο Εφαρμογής για την ανέγερση νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, μετά τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την έγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) για την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η σημερινή συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ προχώρησε στην έγκριση του Ρυμοτομικού Σχεδίου Εφαρμογής που θα τεθεί σε διαβούλευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!