Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Οι Νικς αλλάζουν την σύγχρονη ιστορίας τους, με τον Ραντλ οδηγό! (pics & vid)
[Gazzetta]: Οι Νικς αλλάζουν την σύγχρονη ιστορίας τους, με τον Ραντλ οδηγό! (pics & vid)

[Gazzetta]: Οι Νικς αλλάζουν την σύγχρονη ιστορίας τους, με τον Ραντλ οδηγό! (pics & vid)

Οι Νικς κάνουν μια χρονιά που ούτε οι ίδιοι ίσως να πίστευαν και ο Ραντλ είναι εκείνος που τους οδηγεί, με στόχο τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν.

Αυτά που κάνουν φέτος οι Νικς είναι μάλλον πέρα από την φαντασία τους. Μπορεί να είχαν σκεφτεί ότι θα είχαν μια καλύτερη σεζόν, αλλά πλέον έχουν μπει σε ένα μονοπάτι, που δεν είχαν φανταστεί. Αθόρυβα και χωρίς πολλά λόγια η ομάδα της Νέας Υόρκης, περπατάει σε έναν νέο δρόμο, ο οποίος θυμίζει έντονα το ένδοξο παρελθόν.

Έχει κερδίσει πλέον 6 συνεχόμενα παιχνίδια, που είναι το μεγαλύτερο σερί τους από το 2014. Παράλληλα έχουν 31 νίκες, κάτι που δεν είχε συμβεί μετά το 2017, ενώ έχουν σκαρφαλώσει στην 6η θέση της Ανατολής και απέχουν 1 παιχνίδι από την 4η θέση και τους Χοκς.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει να μην κοιτάει προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω. Οι Νικς έψαχναν τρόπο να επιστρέψουν στις παλιές δόξες, αλλά δεν τα κατάφερναν. Με πολλά λόγια, με μεγάλες δηλώσεις, με περίεργες επιθυμίες ως προς τους παίκτες, τίποτα δεν έμοιαζε να κολλάει όπως φέτος.

Για να γίνει αυτό, ένα όνομα ξεχωρίζει στο πολύ δυνατό σύνολο του Θίμποντο. Πολλοί φυσικά έχουν βάλει το λιθαράκι τους, αλλά ο Τζούλιους Ραντλ έχει ξεπεράσει όσα ξέραμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!