Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η «μαύρη» μέρα του ΠΑΟΚ (pics&vids)
[Gazzetta]: Η «μαύρη» μέρα του ΠΑΟΚ (pics&vids)

[Gazzetta]: Η «μαύρη» μέρα του ΠΑΟΚ (pics&vids)

Ο ΠΑΟΚ έχει και σήμερα αγώνα. Όπως και τότε, πριν από 21 χρόνια, μια μέρα πριν, έπαιζε στην Αθήνα. Ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου του 1999, ο χρόνος σταματούσε. Το ρολόι έδειχνε 4.10 το πρωί….

Εξι νεαρά παιδιά πλήρωναν με το ίδιο τους το αίμα, την ίδια τους τη ζωή, την αγάπη τους για το άσπρο και το μαύρο. Για τον ΠΑΟΚ . Για το ποδόσφαιρο. Για τις εκδρομές. Για την παρέα.

Εκείνο το ξημέρωμα, σαν σήμερα, η «ασπρόμαυρη» οικογένεια θρηνούσε. Ένα μαύρο, κατάμαυρο, ξημέρωμα, ίδιο με το χρώμα του συλλόγου.

Ζωή και θάνατος.

Χαρά και θλίψη.

Άσπρο και μαύρο.

Μια αβλεψία, η κακιά στιγμή άφηνε έναν ολόκληρο σύλλογο να συνεχίζει να πορεύεται από τότε «λειψός». Να του λείπουν αυτές οι έξι ψυχές.

Οι λέξεις που γράφτηκαν, πάνω στο μνημείο τους, γίνονται μάθημα ζωής για όλους:

«Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ., ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…»!

Έτσι ακριβώς είναι. Συνέχισε και συνεχίζει παραπέρα, παρασέρνοντας και όλους εμάς 21 χρόνια μετά κι ένας Θεός ξέρει, για πόσο ακόμα!

Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, ετών 20, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, ετών 25, Χριστίνα Τζιόβα, ετών 18, Αναστάσιος Θέμελης, ετών 19, Γεώργιος Γκανάτσιος, ετών 21,, Κυριάκος Λαζαρίδης, ετών 17.

Έξι ονόματα που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν, να σβήσουν, να χαθούν. Για τους φίλους του «Δικεφάλου» θα είναι για πάντα εδώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!