Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η Hyundai φρεσκάρει το Kona (pics)
[Gazzetta]: Η Hyundai φρεσκάρει το Kona (pics)

[Gazzetta]: Η Hyundai φρεσκάρει το Kona (pics)

Το κόμπακτ SUV της Hyundai ανασχεδιάζεται εξωτερικά, αποκτά νέες εκδόσεις στην γκάμα του και έρχεται με νέα τεχνολογικά στοιχεία που το αναβαθμίζουν συνολικά.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην αγορά, η Hyundai αποφασίζει να προσφέρει μια μικρή ανανέωση στο επιτυχημένο κόμπακτ SUV της, το Kona. Στο εμπρός τμήμα αμέσως ξεχωρίζει η νέα εικόνα του. Νέα μάσκα, διαφορετικός προφυλακτήρας, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και ακόμη μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα δίνουν ένα πιο επιθετικό παρουσιαστικό στο αυτοκίνητο, ενώ άλλαξε θέση και το σήμα της μάρκας, που πλέον το συναντάμε στη βάση του καπό. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας έχουν ανασχεδιαστεί, ενώ σύμφωνα με τη μάρκα, υπάρχουν νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου με διαστάσεις 17 ή 18 ιντσών. Οι αλλαγές που έγιναν προκάλεσαν μια αύξηση του μήκους της τάξεως των 40 χιλιοστών.

Σπορ αύρα από την έκδοση N-Line

Μεγάλο νέο για το ανανεωμένο Kona είναι ότι πλέον θα διατίθεται και σε σπορ έκδοση N-Line. Η Hyundai χρησιμοποιεί τον κωδικό N και για τα «απλά» μοντέλα της προσφέροντας ένα πακέτο σπορ εμφάνισης και ξεχωρίζει αμέσως χάρη στα πλαστικά προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος, τους διαφορετικούς προφυλακτήρες, τον μεγάλο πίσω διαχύτη με τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τις ζάντες των 18 ιντσών, τις ακόμη μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα αλλά και τη νέα μάσκα που σε αυτή την περίπτωση, φιλοξενεί στο κέντρο της το σήμα της μάρκας και όχι στη βάση του καπό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!