Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Γραμμένος: «Το Nations League αποτελεί το πρώτο στοίχηµα του ‘πλάνου Κατάρ’»
[Gazzetta]: Γραμμένος: «Το Nations League αποτελεί το πρώτο στοίχηµα του ‘πλάνου Κατάρ’»

[Gazzetta]: Γραμμένος: «Το Nations League αποτελεί το πρώτο στοίχηµα του ‘πλάνου Κατάρ’»

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μέσω του Match Programme του αγώνα της Ελλάδας με τη Μολδαβία έκανε το σχόλιό του για τα πεπραγμένα και τους στόχους της Εθνικής.

Πιο αναλυτικά:
Μετά από 10 µήνες απραξίας λόγω της πανδηµίας, η Εθνική µας Οµάδα επέστρεψε στις επίσηµες διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της και ξεκίνησε µε εξαιρετικά θετικό απολογισµό τους αγώνες της στο UEFA Nations League. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί το πρώτο “στοίχηµα” του “πλάνου Κατάρ”, που – πέραν του νέου σχεδιασµού της Εθνικής µας και της ανασυγκρότησης του όλου οικοδοµήµατος για τις Εθνικές Οµάδες – στοχεύει στην επιστροφή στις αγωνιστικές επιτυχίες µε κεντρικό στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022.
Συµπληρώνοντας και ένα χρόνο συνεργασίας µε τον κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ και την οµάδα του διαπιστώνουµε ότι µια νέα φιλοσοφία διέπει την Εθνική µας, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικής συµπεριφοράς, όσο και οµαδικής λειτουργίας. Διαµορφώνονται σταθερά συνθήκες διαρκούς βελτίωσης της απόδοσης, των αποτελεσµάτων και του κλίµατος εντός του οποίου εξελίσσεται η νέα προσπάθεια της Οµάδας µας.
Επιπλέον η νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών αποδεικνύει ότι µπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι επιθυµούν να συµµετάσχουν και συνεισφέρουν στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου.
Εξακολουθούµε όλοι να βρισκόµαστε κοντά στην Εθνική Οµάδα, να στηρίζουµε µε κάθε τρόπο τις προσπάθειες όλων και της ευχόµαστε επιτυχίες στη διοργάνωση και προαγωγή στην ανώτερη λίγκα του UEFA Nations League.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!