Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Γιούτα Τζαζ: Από την διάλυση εξαιτίας του κορονοϊού, στην κορυφή του ΝΒΑ με μπασκετάρα! (vids)
[Gazzetta]: Γιούτα Τζαζ: Από την διάλυση εξαιτίας του κορονοϊού, στην κορυφή του ΝΒΑ με μπασκετάρα! (vids)

[Gazzetta]: Γιούτα Τζαζ: Από την διάλυση εξαιτίας του κορονοϊού, στην κορυφή του ΝΒΑ με μπασκετάρα! (vids)

Οι Γιούτα Τζαζ είναι η ομάδα που κλονίστηκε περισσότερο από τον κορονοϊό, αλλά άπαντες έκαναν ένα βήμα πίσω και πλέον γράφουν ιστορία.

Ήταν ο περασμένος Μάρτιος όταν το ΝΒΑ ξαφνικά και απόλυτα χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, με τις αντιδράσεις να είναι αλυσιδωτές. Όλα ξεκίνησαν με τον Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος ήταν και το πρώτο κρούσμα κορονοϊού, που βρέθηκε στο ΝΒΑ.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν το πρώτο κρούσμα κορονοϊού και κόλλησε και τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ο Γκομπέρ έκανε πλάκα με τον ιό, ήταν ανεύθυνος απέναντι σε όλους και τελικά ήταν εκείνος που κόλλησε και τον Μίτσελ.

Η ανευθυνότητα του έκανε τους συμπαίκτες του έξαλλους, με τον Μίτσελ, ακόμα και όταν έγινε καλά να αρνείται να φτιάξουν τις σχέσεις τους.

«Είναι αλήθεια ότι δε μιλούσαμε για λίγο μετά από αυτό. Μιλήσαμε όμως, πριν λίγες μέρες και είμαστε έτοιμοι και οι δύο, να βγούμε στο γήπεδο και προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα γι’ αυτήν την ομάδα.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το να είσαι επαγγελματίες. Όλοι μας, έχουμε διαφορετικές σχέσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος. Η δική μου με το συμπαίκτη μου, είναι μακριά από το «τέλειο», αλλά στο τέλος της ημέρας, όλοι θέλουμε το ίδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!