Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Γαλατσόπουλος: «Θα συνεργαστώ με όποια διοίκηση προκύψει»!
[Gazzetta]: Γαλατσόπουλος: «Θα συνεργαστώ με όποια διοίκηση προκύψει»!

[Gazzetta]: Γαλατσόπουλος: «Θα συνεργαστώ με όποια διοίκηση προκύψει»!

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος προχώρησε σε προσωπική δήλωση έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ΕΟΚ και την εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου ως προέδρου της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ο Φάνης Χριστοδούλουανέλαβε την προεδρία της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου της ΕΟΚ που θα τρέξει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών έπειτα από μια επεισοδιακή συνεδρίαση που διεκόπη κι εν τέλει ολοκληρώθηκε δίχως την πλευρά Βασιλακόπουλου.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ προχώρησε σε προσωπική δήλωση ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεργαστεί με όποια διοίκηση προκύψει.

Αναλυτικά:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες έχουν γραφεί και αναδημοσιευθεί ανακριβείς πληροφορίες, προς αποκατάσταση αυτών και πιστός στις αρχές που ακολουθώ από την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μου με το μπάσκετ, δηλώνω ότι:

Με την ιδιότητα του μέλους της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, συμμετείχα σήμερα (5/4) στη συνεδρίαση που έγινε διαδικτυακά στις 13:00 και στην οποία συμμετείχαν 19 από τα 21 διορισμένα μέλη της.

Στην ψηφοφορία για την εκλογή προεδρεύοντος της σημερινής συνεδρίασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ -και όχι για την εκλογή προέδρου αυτού – δεν συμμετείχα, δεν ψήφισα. Ομοίως δεν συμμετείχα σε συνεδρίαση η οποία συγκλήθηκε από μερίδα των μελών της ανωτέρω προσωρινής διοίκησης σήμερα (5/4) για τις 15.30.

Δεν συμμετείχα σε οποιαδήποτε άλλη συνάντηση, συνεδρίαση κλπ., ούτε έθεσα υποψηφιότητα για να αναλάβω οποιαδήποτε θέση στο προεδρείο της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ ή άλλο αξίωμα, ούτε έλαβα γνώση οποιασδήποτε πρότασης προς το πρόσωπό μου, ούτε αποδέχθηκα τέτοια πρόταση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!