Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: H Ford Mustang Mach-E τα βάζει με έναν πύραυλο και τη… βαρύτητα! (vids)
[Gazzetta]: H Ford Mustang Mach-E τα βάζει με έναν πύραυλο και τη… βαρύτητα! (vids)

[Gazzetta]: H Ford Mustang Mach-E τα βάζει με έναν πύραυλο και τη… βαρύτητα! (vids)

Τέσσερα βίντεο μικρού μήκους μας δείχνουν τις ικανότητες της νέας Ford Mustang Mach-E μέσα από διάφορους ευφάνταστους και διαφορετικούς τρόπους.

Έχετε δει ποτέ ένα αυτοκίνητο να κοντράρει την βαρύτητα, να επιταχύνει από στάση ενώ πέφτει ένας πολυέλαιος, να διαφοροποιείται μεταξύ πανομοιότυπων διδύμων ανθρώπων ή να τα βάζει με έναν πύραυλο; Τώρα, σε μια νέα σειρά από βίντεο που ετοίμασε η Ford, η νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E αντιμετωπίζει όλες αυτές τις προκλήσεις. Και, μάλιστα, με απόλυτη επιτυχία!

Βάζοντας την ηλεκτρική Mustang Mach-E απέναντι σε μία σειρά δοκιμασιών, η Ford επιχειρεί να καταρρίψει τους μύθους και κάθε εσφαλμένη αντίληψη που μπορεί να έχουν οι πελάτες για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Σχεδιασμένη από την αρχή για να αλλάξει τις αντιλήψεις για το τι θα μπορούσε και πρέπει να είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η ολοκαίνουργια Mustang Mach-E είναι το τέλειο όχημα για να πρωταγωνιστήσει. Κάθε βίντεο επισημαίνει όχι μόνο μία από τις βασικές δυνατότητες ή τεχνολογίες της Mustang Mach-E, αλλά προκαλεί επίσης, όπως και το ίδιο το όχημα, τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα που αφορούν την αυτονομία και την απόδοση.

Η Mustang Mach-E κοσμείται με υπερηφάνεια από το περίφημο σήμα «Mustang» και είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα που φέρει το όνομα αυτό καθώς και μία συμπεριφορά στην πράξη που αποδεικνύεται αντάξια της παράδοσής του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!