Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: FIBA: Διοργανώνει το δεύτερο παγκόσμιο τουρνουά esports για εθνικές ομάδες
[Gazzetta]: FIBA: Διοργανώνει το δεύτερο παγκόσμιο τουρνουά esports για εθνικές ομάδες

[Gazzetta]: FIBA: Διοργανώνει το δεύτερο παγκόσμιο τουρνουά esports για εθνικές ομάδες

Η FIBA ανακοίνωσε ένα διευρυμένο τουρνουά Ε-Sports όπου 38 Εθνικές ομάδες θα συμμετάσχουν στη δεύτερη έκδοση του FIBA ​​Esports Open, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα σε τρία Σαββατοκύριακα με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε επτά περιφέρειες βάσει γεωγραφικών κριτηρίων.

Στο πρώτο διεθνές τουρνουά esports που διήρκησε τρεις ημέρες, και διεξήχθη τον Ιούνιο πήραν μέρος 17 ομάδες. Το FIBA ​​Esports Open συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από από τις Εθνικές Ομοσπονδίες και στη δεύτερη έκδοση, έχουν οριστεί περιφέρειες από όλες τις περιοχές της FIBA, που συνεπάγεται ένα σύνολο έξι ημερών γεμάτων με οnline δράση.

Κάθε ομάδα θα αποτελείται από επτά παίκτες: πέντε στο γήπεδο και δύο αναπληρωματικούς. Το παιχνίδι που θα γίνει σε πλατφόρμα PS4 θα διεξάγεται από απόσταση στο NBA 2K21, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Pro-AM. Οι ομάδες επιτρέπεται και πάλι να προσαρμόσουν πλήρως τα avatars των παικτών, των εμφανίσεων και των γηπέδων.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε μία από τις ακόλουθες περιφέρειες: Αφρική, Βόρεια και Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ασία. Οι περιφέρειες έχουν χωριστεί με γεωγραφικά κριτήρια και τις δυνατότητες διανομής των servers.

Oι Περιφέρειες της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας θα διεξαχθούν στις 14-15 Νοεμβρίου, ενώ η ευρωπαϊκή Περιφέρεια έχει οριστεί για τις 12-13 Δεκεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!