Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Φέτος θα τον κλέβουν χειρότερα τον Ολυμπιακό! Μόνη λύση είναι να παίζει πάντα σαν πρωταθλητής
[Gazzetta]: Φέτος θα τον κλέβουν χειρότερα τον Ολυμπιακό! Μόνη λύση είναι να παίζει πάντα σαν πρωταθλητής

[Gazzetta]: Φέτος θα τον κλέβουν χειρότερα τον Ολυμπιακό! Μόνη λύση είναι να παίζει πάντα σαν πρωταθλητής

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog gazzetta το πρώτο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν και τη μοναδική επιλογή που έχει απέναντι σε όσους τον κλέβουν.

Εξηγούσα χθες γιατί ο Ολυμπιακός καίγεται να πάρει το φετινό πρωτάθλημα-τονίζοντας ότι μόνο ο πρώτος στη βαθμολογία θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους χρυσούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόνο που αυτός ακριβώς ο λόγος εξηγεί και τις τρικλοποδιές που θα γίνουν φέτος στον Ολυμπιακό από την εξυγίανση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο! Και που θα είναι περισσότερες και πιο σκληρές από πέρσι και από πρόπερσι κλπ. Διότι, πολύ απλά αυτό που ισχύει και για τον Ολυμπιακό, ισχύει και για τα «αγαπημένα παιδιά» της εξυγίανσης: ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα ισχύει «ο πρώτος είναι τα πάντα κι ο δεύτερος είναι τίποτα»! Ο πρωταθλητής τα παίρνει όλα και ο δεύτερος δεν παίρνει τίποτα!

Με αυτή την «συνθήκη» εν ισχύ, καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι έχει να γίνει στο φετινό πρωτάθλημα εις βάρος του Ολυμπιακού! Ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος έχει να υποστεί πολύ χειρότερα από όσα υπέστη τις προηγούμενες σεζόν. Κι εννοείται πώς ούτε πρόκειται καν να σεβαστούν οι «κρατούντες» τα του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που τόσα χρόνια φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σχεδόν η μοναδική που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εκπροσωπεί την Ελλάδα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου!

Δεν τους ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα σταματήσουν τον Ολυμπιακό από το να πάρει δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα. Γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο θα αποτελέσει συντριπτική ήττα για τους εξυγιαντές, οι οποίοι κρατάνε στα χέρια τους το ελληνικό ποδόσφαιρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!