Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Φασούλας: Site για την υποψηφιότητα στις εκλογές κι ενωτικό κάλεσμα!
[Gazzetta]: Φασούλας: Site για την υποψηφιότητα στις εκλογές κι ενωτικό κάλεσμα!

[Gazzetta]: Φασούλας: Site για την υποψηφιότητα στις εκλογές κι ενωτικό κάλεσμα!

Ο Παναγιώτης Φασούλας κατέθεσε επίσημα υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΟΚ στις επικείμενες εκλογές και «εγκαινίασε» την νέα του πλατφόρμα, «Πρώτα το μπάσκετ», περιμένοντας τον κόσμο να κάνει τις προτάσεις του.

Εδώ και λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό πως η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ θα έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΟΚ στις επερχόμενες εκλογές. Πλέον, η υποψηφιότητά του κατατέθηκε κι επίσημα, όπως δήλωσε ο ίδιος μέσω της πλατφόρμας του «Πρώτα το μπάσκετ ».

Ο Παναγιώτης Φασούλας και οι συνεργάτες του, αφού τριγύρισαν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές και πόλεις της Ελλάδας, για να δουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σωματεία κι Ενώσεις, περιμένουν μέσα από την καινούρια αυτή πλατφόρμα ιδέες και προτάσεις από όλους, για ένα καλύτερο «αύριο» στην ελληνική καλαθοσφαίριση.

Όπως υποστήριξε και ο ίδιος τίποτα δεν είναι «ουτοπικό» και «αχρείαστο» από όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για αδράνεια.

Στο «Πρώτα το μπάσκετ» μπορεί να διαβάσει και να ενημερωθεί κανείς για το οργανόγραμμα και το πλάνο της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα, που αναφέρεται σε πολλά θέματα, όπως την αναβάθμιση των Ενώσεων και την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, την οικονομική αυτοτέλεια του ελληνικού μπάσκετ, την Εθνική Ομάδα, την Α2 Κατηγορία, το Γυναικείο Μπάσκετ, την διαιτησία και την αξιοπιστία των διοργανώσεων, αλλά και τις διεθνείς σχέσεις και την εξωστρέφεια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!