Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Εσύ ποια ΑΕΚ θέλεις;
[Gazzetta]: Εσύ ποια ΑΕΚ θέλεις;

[Gazzetta]: Εσύ ποια ΑΕΚ θέλεις;

Ο Βασίλης Σαμπράκος κοιτάζει αυτό που συμβαίνει σήμερα στην “μπασκετική” και την “ποδοσφαιρική” ΑΕΚ, και αναρωτιέται σχετικά με το αυτονόητο: με τη νοοτροπία των οπαδών.

Η βάση αυτής της συζήτησης είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια κακή σεζόν. Αν διαβάζεις συχνά τα σημειώματά μου σε αυτό το blog, ή αν κάνεις μια πρόχειρη αναζήτηση, θα διαπιστώσεις αν την έχω “χρεώσει” τη σεζόν σε αυτόν που λαμβάνει τις αποφάσεις. Ξεκινώ με αυτό, προκειμένου να συνεννοηθούμε με όποιον θέλει να κατανοήσει τον συλλογισμό που θα αναπτύξω παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν που έφυγε, σεζόν κατά την οποία το μπάτζετ της ΑΕΚ ήταν υψηλότερο συγκριτικά με την προηγούμενη, η γκρίνια στην κοινωνία των οπαδών της ΑΕΚ, όπως αυτή αποτυπωνόταν ψηφιακά, ήταν μεγαλύτερη από ποτέ στη διάρκεια της τελευταίας 6ετίας, δηλαδή από τότε που επέστρεψε στην Superleague. Το μήνυμα της γκρίνιας συμπηκνώνεται στην “βάλε λεφτά” φράση, η οποία έγινε καραμέλα στα χείλη αρκετών οπαδών της ΑΕΚ. Ειδικά αυτών που δεν έχουν την γνώση ή την διάθεση για να κάνουν μια ανάλυση της κατάστασης και να κατανοήσουν ότι για την αγωνιστική εικόνα της δεν “έφταιγε” τόσο το έλλειμα ποιότητας στο ρόστερ της, όσο το γεγονός ότι δεν είχε σχεδιαστεί καλά το προηγούμενο καλοκαίρι και ότι αναγκάστηκε να αλλάξει προπονητή και τεχνικό διευθυντή στα μισά της σεζόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!