Σάββατο, 17 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι διεθνείς
[Gazzetta]: Εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι διεθνείς

[Gazzetta]: Εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι διεθνείς

Στις εγκαταστάσεις του εργομετρικού – διατροφολογικού κέντρου BIOIATRIKI+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρέθηκε σήμερα η εθνική ομάδα Αρσης Βαρών.

Η επίσκεψη των διεθνών έγινε με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μόσχας και στο πλαίσιο της πρόσφατης χορηγικής συνεργασίας, οι αθλητές πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις.

Στη BIOIATRIKI+ βρέθηκαν οι αθλητές Θοδωρής Ιακωβίδης, Κωνσταντίνα Μπεντέλη, Μαρία Πιπιλιαρίδου, Ελένη Κουρτελίδου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριφύλλης κι εκ μέρους της διοίκησης ο Πύρρος Δήμας και ο Φώτης Καϋμενάκης.

Οι υπεύθυνοι του Ομίλου ευχήθηκαν στους αθλητές της Αρσης Βαρών καλή επιτυχία και με δεδομένο ότι στη διοργάνωση θα διεκδικήσουν τις Ολυμπιακές προκρίσεις και ευχή όλων είναι οι αθλητές να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τόκιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα στη Ρωσία (3-11 Απριλίου) θα διεκδικήσει τρία Ολυμπιακά εισιτήρια. Πιο συγκεκριμένα οι Θοδωρής Ιακωβίδης, Κωνσταντίνα Μπεντέλη και Μαρία Πιπιλιαρίδου θα προσπαθήσουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Τόκιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!