Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα κατά ΠΑΕ για το όνομα της ομάδας
[Gazzetta]: Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα κατά ΠΑΕ για το όνομα της ομάδας

[Gazzetta]: Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα κατά ΠΑΕ για το όνομα της ομάδας

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με επίσημη ανακοίνωση εξέφρασε την πλήρη αντίθεση στην απόφαση της ΠΑΕ να προσθέσει χορηγό στο όνομα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιώργο Οικονόμου, να παραιτείται από μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Είναι αντίθετος σε κάθε διαπραγμάτευση, μεταβίβαση, επικαρπία ή συνεκμετάλλευση του σήματος του σωματείου το οποίο του ανήκει αποκλειστικά και έχει δοθεί μόνο για χρήση στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όπως άλλωστε και το καταστατικό της αναφέρει.
2. Διαφωνεί κάθετα με την προσθήκη κάθε συνθετικού στο όνομα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο. Άλλο η προσθήκη χορηγού στη φανέλα και άλλο η μετονομασία της ομάδας.
3. Επιμένει ότι από τις τάξεις της επαγγελματικής ομάδας και των υποδομών της πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα άτομα που υπονόμευσαν και υπονομεύουν το σωματείο και διαχειρίζονται ψυχολογίες μικρών παιδιών με όνειρα χωρίς να έχουν κανένα «ειδικό» βάρος.
4. Ήδη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έχει υποβάλει την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας μη συμφωνώντας με τις παραπάνω «πρωτοβουλίες», ενώ το Δ.Σ. του Σωματείου επιφυλάσσεται να για κάθε νόμιμο δικαίωμα σε αποφάσεις που προσβάλουν την ιστορία και υπόσταση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
5. Συμπλέει απολύτως με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας μας και επαυξάνει λέγοντας ότι είμαστε ταλαιπωρημένοι και γεμάτοι περηφάνια αλλά ανεξάρτητοι από κάθε «προστάτη» καθότι στην συνείδηση μας δεν θα γίνουμε ποτέ «υποκατάστημα» κανενός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!