Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: EΠΟ: Στη Θεσσαλονίκη τελικά, λόγω κορονοϊού, η γενική συνέλευση της 9ης Οκτωβρίου
[Gazzetta]: EΠΟ: Στη Θεσσαλονίκη τελικά, λόγω κορονοϊού, η γενική συνέλευση της 9ης Οκτωβρίου

[Gazzetta]: EΠΟ: Στη Θεσσαλονίκη τελικά, λόγω κορονοϊού, η γενική συνέλευση της 9ης Οκτωβρίου

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά η προγραμματισμένη για τις 9 Οκτωβρίου γενική συνέλευση της ΕΠΟ, καθώς, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, ακυρώθηκαν οι αρχικοί ορισμοί σε Αθήνα και Πάτρα.

Από την Αθήνα στην Πάτρα και τελικά… Θεσσαλονίκη. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό που έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση στην Αχαΐα , η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ κλήθηκε να βρει νέα τοποθεσία, καθώς ήταν αδύνατο να συνέλθει η ΓΣ στην Πάτρα, αφού απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων. Με σημερινή απόφασή της, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων όρισε τη γενική συνέλευση στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η απόφαση

«Ανακοινώνεται απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. αναφορικά με την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 09/10/2020.Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας από την Τρίτη 06/10 έως και τη Δευτέρα 12/10/2020 για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, τροποποιεί την απόφαση που ελήφθη στην υπ’ αριθμ. 88/30.09.2020 συνεδρίασή της και καθορίζει ως τόπο διεξαγωγής της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 09/10/2020 το ξενοδοχείο NIKOPOLIS στη Θεσσαλονίκη».

Στην ατζέντα της ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση είναι η στελέχωση της Επιτροπής Εφέσεων και η εκλογή νέων αναπληρωματικών μελών για την Πειθαρχική Επιτροπή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!