Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΠΟ: Πήγε τις εκλογές στις 19 Μαρτίου με σαββατιάτικο διοικητικό συμβούλιο!
[Gazzetta]: ΕΠΟ: Πήγε τις εκλογές στις 19 Μαρτίου με σαββατιάτικο διοικητικό συμβούλιο!

[Gazzetta]: ΕΠΟ: Πήγε τις εκλογές στις 19 Μαρτίου με σαββατιάτικο διοικητικό συμβούλιο!

Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ, καθώς σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να τις «μεταφέρει» από τις 19 Φεβρουαρίου στις 19 Μαρτίου!

Νέα αναβολή για τις εκλογές της ΕΠΟ, έχοντας χάσει στην κυριολεξία το μέτρημα το πόσες φορές έχει συμβεί αυτό από τον περασμένο Οκτώβριο. Οι εκλογές ορίστηκαν πλέον για τις 19 Μαρτίου λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.
Η απόφαση της ΕΠΟ μετά το Δ.Σ. του Σαββάτου:
Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αποφασίστηκε η ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 19 Φεβρουαρίου 2021 Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19, στο σύνολο της Επικράτειας. Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτείται επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!