Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ΕΠΟ κατηγόρησε το Υφυπουργείο για παραπληροφόρηση και πήρε απάντηση πως «πυροδοτεί το κλίμα»!
[Gazzetta]: Η ΕΠΟ κατηγόρησε το Υφυπουργείο για παραπληροφόρηση και πήρε απάντηση πως «πυροδοτεί το κλίμα»!

[Gazzetta]: Η ΕΠΟ κατηγόρησε το Υφυπουργείο για παραπληροφόρηση και πήρε απάντηση πως «πυροδοτεί το κλίμα»!

Η ΕΠΟ σήκωσε τους τόνους κατηγορώντας το Υφυπουργείο Αθλητισμού για παραπληροφόρηση σχετικά με την Ολιστική Μελέτη και η πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη απάντησε!

Αρχικά η ΕΠΟ έβγαλε αργά το βράδυ της Τρίτης την εξής ανακοίνωση για την Ολιστική Μελέτη των FIFA / UEFA :
Η ΕΠΟ προσήλθε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ Αυγενάκης προκειμένου να παρουσιαστεί από τη FIFA και την UEFA η ολιστική μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, σεβόμενη τόσο την προσπάθεια των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών να συνεισφέρουν με καινοτόμες προτάσεις στη βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας του Αθλήματος, όσο και τον δικό της θεσμικό ρόλο στην υλοποίηση της όλης διαδικασίας.
Η Αθλητική Ηγεσία, όμως, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκδήλωση, έσπευσε να παραπληροφορήσει τα ΜΜΕ, το φίλαθλο κοινό και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας αναφορικά με το περιεχόμενο των “εισηγήσεων” ή “συστάσεων” -όπως οι ίδιοι τις χαρακτήρισαν- των διεθνών Ομοσπονδιών.
Αναφερόμαστε στην απολύτως αναληθή αναφορά, στην 5η σελίδα του 12σελιδου ενημερωτικού σημειώματος προς τα ΜΜΕ, βάσει της οποίας η (δήθεν) ενημερωτική ενότητα για τις εκλογές της ΕΠΟ τιτλοφορείται “Γενική Συνέλευση ΕΠΟ & Εκλογές – Έως Ιούνιο 2021″!
Η ολιστική μελέτη αποσαφηνίζει, πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως, ότι οι μεταρρυθμίσεις στο Ποδόσφαιρο αποτελούν αντικείμενο της ποδοσφαιρικής κοινότητας και της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, αποκλειστικά και μόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!