Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Επιστολή της ΕΙΟ στον Μαυρωτά για ανάληψη διεθνών αγώνων από την Ελλάδα
[Gazzetta]: Επιστολή της ΕΙΟ στον Μαυρωτά για ανάληψη διεθνών αγώνων από την Ελλάδα

[Gazzetta]: Επιστολή της ΕΙΟ στον Μαυρωτά για ανάληψη διεθνών αγώνων από την Ελλάδα

Η ΕΙΟ ζητά με επιστολή της από τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά ζητά επικαιροποιημένες οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή των ξένων αθλητών και αθλητριών στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΙΟ προς τον Γιώργο Μαυρωτά :

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε αιτήματα από Ναυτικούς Ομίλους οι οποίοι ζητούν συνηγορία της Ομοσπονδίας για ανάληψη Διεθνών Αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

Αναζητώντας κατευθύνσεις στην αντίστοιχη σελίδα της ΓΓΑ, βρήκαμε οδηγίες οι οποίες έχουν εκδοθεί 1η Οκτωβρίου 2020. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις επικαιροποιημέvες οδηγίες σας υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριών στην χώρα .

Να σημειώσουμε ότι η ιδιαιτερότητα στην ιστιοπλοΐα είναι ότι οι αγώνες είναι συνήθως open στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε αθλητής χωρίς κατ’ ανάγκη να ανήκει στην εθνική ομάδα της χώρας του, οι συμμετέχοντες δεν έρχονται κατά το πλείστον οργανωμένοι ως ομάδα, μεταφέρουν οδικώς εξοπλισμό από τη χώρα τους και συνήθως διαμένουν σε AIRBNB σπίτια.

Ευελπιστώντας στην όσο το δυνατόν ταχύτερη απάντησή σας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!