Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η επανάσταση του πάγκου
[Gazzetta]: Η επανάσταση του πάγκου

[Gazzetta]: Η επανάσταση του πάγκου

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για την αντίδραση του Άρη και την έμμεση παραδοχή ενός λάθους με το οποίο είναι υποχρεωμένος να ζήσει έως το τέλος της περιόδου…

Ο φετινός αγωνιστικός βίος του Άρη δεν θα διαμορφωθεί από ένα αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται για πατατράκ τύπου Αγρινίου είτε για νίκες που δείχνουν χαρακτήρα ομάδας σαν τη χθεσινή (10/11) απέναντι στον Ηρακλή. Όπως συμβαίνει στα τελευταία χρόνια, θα υποβάλλει και φέτος τον εαυτό του σ’ έναν σκληρό στίβο μάχης έτσι θα εκρήγνυνται και τα (κάθε λογής) συναισθήματα. Αυτή η διαδικασία είναι αναπόφευκτη, προϊόν της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η εταιρία αλλά και των επιλογών που έγιναν πριν από 2-3 μήνες. Ωστόσο, διοίκηση και τεχνική ηγεσία είναι υποχρεωμένοι να τις στηρίξουν διότι στερούνται άλλων και ήδη (οικονομικά) το πάπλωμα δεν καλύπτει τα άκρα. Ένα μέρος αυτών είναι γυμνά.

Το χαμηλό επίπεδο ορθότητας αυτών των επιλογών αναδείχθηκε στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς αποχώρησε από το παρκέ στο 24:47 και δεν το ξαναείδε. Με καθυστέρηση τριάντα δευτερολέπτων έπραξε το ίδιο και ο Τζαμάλ Σούλερ, δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μίλαν Μιλόσεβιτς ενώ ο Μάριο Τσάλμερς το έκανε στο 28:39 και απλά χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν το ζητούμενο ήταν οι δύο εύστοχες βολές, αλλά κι εκεί η μπάλα δεν πήγε στα χέρια του Αμερικανού αλλά του Δημήτρη Φλιώνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!