Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΟΠΕ: Ζήτησε παράταση του περιορισμού ώρας λόγω αγώνων
[Gazzetta]: ΕΟΠΕ: Ζήτησε παράταση του περιορισμού ώρας λόγω αγώνων

[Gazzetta]: ΕΟΠΕ: Ζήτησε παράταση του περιορισμού ώρας λόγω αγώνων

Με επιστολή του στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος ζήτησε παράταση του περιορισμού της ώρας, καθώς μερικά παιχνίδια αργούν να τελειώσουν και οι αθλητές θα επιστρέφουν σπίτι μετά τις 00:30.

Επιστολή προς τον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά έστειλε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος.

Αναλυτικά:

Παρακαλούμε να εξετάσετε το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων πετοσφαίρισης οι οποίοι διεξάγονται τις καθημερινές ημέρες και με ώρες έναρξης, σε πολλές περιπτώσεις μετά τις 21.30’, με αποτέλεσμα η επιστροφή των αθλητών/αθλητριών να συμπίπτει με την έναρξη των περιοριστικών μέτρων (00.30’).

Θα θέλαμε να προτείνουμε την πρόβλεψη απόδειξης της κίνησης των αθλητών και αθλητριών μετά τις 00.30’ με βεβαίωση του Σωματείου και/ή με αποδεικτικό του Φύλλου Αγώνος, όπου αναγράφεται και η ώρα λήξης τους.

Ελπίζουμε στην βοήθειά σας για να δοθεί η ευκαιρία στους αθλητές και αθλήτριές μας να συνεχίσουν την αθλητική δραστηριότητά τους

Με τιμή

Γεώργιος Καραμπέτσος

Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!