Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ΕΟΚ ζητά την επιστροφή του Αναστόπουλου στα παρκέ (pic)
[Gazzetta]: Η ΕΟΚ ζητά την επιστροφή του Αναστόπουλου στα παρκέ (pic)

[Gazzetta]: Η ΕΟΚ ζητά την επιστροφή του Αναστόπουλου στα παρκέ (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Ομοσπονδία με επιστολή της προς την ΟΔΚΕ ζητά να ενεργοποιήσει ξανά τον διαιτητή Παναγιώτη Ανααστόπουλο.

Η ΕΟΚ με επιστολή της στην ΟΔΚΕ ζητά να ενεργοποιήσει ξανά τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη επιστολή με ίδιο περιεχόμενο, ωστόσο στην πρώτη η απάντηση ήταν αρνητική από τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έχει διαγραφεί από τα μητρώα της FIBA και επίσης ο ίδιος με προσωπική επιστολή προς την ΚΕΔ στις 19 Φεβρουαρίου 2020 είχε δηλώσει πως αποσύρεται από την δράση.

Ο Αναστόπουλος έχει περάσει το όριο των 50 ετών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω της άγαρμπης διακοπής της σεζόν λόγω Covid – 19 άλλαξε η απόφαση από την FIBA.

Από την στιγμή που η Διεθνής Ομοσπονδία έχει διαγράψει τον Έλληνα ρέφερι δεν μπορεί να τον ενεργοποιήσει για μία ακόμη σεζόν όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις Ελλήνων διαιτητών.

Απορία βέβαια προξενεί η επιμονή της ΕΟΚ για την επιστροφή του Παναγιώτη Αναστόπουλου ενώ να αναφέρουμε πως την επιστολή έχει υπογράψει μόνο ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και όχι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!