Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΟΚ: Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης συνεχίζεται χωρίς την πλευρά Βασιλακόπουλου!
[Gazzetta]: ΕΟΚ: Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης συνεχίζεται χωρίς την πλευρά Βασιλακόπουλου!

[Gazzetta]: ΕΟΚ: Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης συνεχίζεται χωρίς την πλευρά Βασιλακόπουλου!

Με νέα πρόσκληση για διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη, που έστειλε η παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ” σε όλα τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου η συνεδρίαση που διεκόπη βιαίως, ενώ υπήρχε απαρτία, επανάρχισε (15.30) και είναι σε εξέλιξη. Στόχος η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. Αναβολή για αύριο ζήτησε η πλευρά Βασιλακόπουλου που δεν συμμετέχει.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την συνεδρίαση για την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, η οποία διεκόπη λόγω τεχνικού προβλήματος κι ενώ απέμενε η ψήφος του Ιωάννη Καλαϊτζάκη, ο οποίος αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Νίκο Φιλίππου .

Η συνεδρίαση συνεχίζεται κανονικά με την συμμετοχή 10 μελών, τα οποία εκλαμβάνουν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή. Ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή.

Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, η παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της διοίκησης για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με στόχο να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει επιτέλους η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!