Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: EOK: Προσωρινή διοίκηση και εκλογές από… Σεπτέμβρη!
[Gazzetta]: EOK: Προσωρινή διοίκηση και εκλογές από… Σεπτέμβρη!

[Gazzetta]: EOK: Προσωρινή διοίκηση και εκλογές από… Σεπτέμβρη!

Το gazzetta.gr φωτίζει το παρασκήνιο γύρω από το σημερινό «θέατρο του παραλόγου» που παίχτηκε το πρωί στο Πρωτοδικείο, με την πλευρά Φασούλα να προλαβαίνει στην στροφή με δικόγραφο την απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ, που είχε μεταβεί για να καταθέσει αίτημα για να ηγηθεί της ομοσπονδίας για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι τις εκλογές! Που οδηγούν οι εξελίξεις.

Η ουσία της ιστορίας έγκειται σε δύο δεδομένα, που πλέον μοιάζουν εξαιρετικά αδιαπραγμάτευτα. Το πρώτο έχει να κάνει με τις αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που κατά πως φαίνεται θα παραμείνουν «στοιχειωμένες» και δύσκολα θα διεξαχθούν πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Και το δεύτερο έχει να κάνει με την διαφαινόμενη οριστική παύση της διοίκησης Βασιλακόπουλου, χάρη στην έγκαιρη ενεργοποίηση των δικηγόρων της παράταξης “Πρώτα το Μπάσκετ” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα.

Τι ακριβώς συνέβη; Οι νομικοί εκπρόσωποι της «αράχνης» του ελληνικού μπάσκετ πρόλαβαν και πέτυχαν 24ωρη αναβολή της συζήτησης, καταθέτοντας γραπτό αίτημα σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, για ορισμό προσωρινής διοίκησης με πρόεδρο τον Παναγιώτη Φασούλα .

Το ίδιο ακριβώς είχε πράξει λίγο νωρίτερα και η πλευρά της ΕΟΚ και μάλιστα υπογεγραμμένο από τα 21 σωματεία, που βρίσκονται εκτός του Μητρώου της Γ.Γ.Α. και πριν από περίπου 10 μέρες κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει επειδή είχαν τεθεί εκτός εκλογικού καταλόγου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!