Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΟΚ: Όλα κρίνονται στο Πρωτοδικείο!
[Gazzetta]: ΕΟΚ: Όλα κρίνονται στο Πρωτοδικείο!

[Gazzetta]: ΕΟΚ: Όλα κρίνονται στο Πρωτοδικείο!

Ο Φάνης Χριστοδούλου εκλέχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ενώ αύριο (6/4) θα κατατεθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης και ο Πρωτοδίκης καλείται να τα επικυρώσει, την ώρα που η πλευρά Βασιλακόπουλου έχει συγκαλέσει νέα τηλεδιάσκεψη.

Ο Φάνης Χριστοδούλουπήρε εν τέλει το χρίσμα , αναλαμβάνοντας την προεδρία της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου της ΕΟΚ που θα τρέξει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών ώστε να προκύψει η διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετά από μια επεισοδιακή διαδικασία που αρχικώς διακόπηκε κι εν τέλει ολοκληρώθηκε δίχως την πλευρά Βασιλακόπουλου.

Την Τρίτη 6/4 θα κατατεθούν τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης και ο Πρωτοδίκης καλείται να τα επικυρώσει ενώ η απελθούσα διοίκηση έχει συγκαλέσει νέα τηλεδιάσκεψη για αύριο στις 13:00, η οποία κανείς δεν γνωρίζει τι τύχη έχει και αν τελικά θα διεξαχθεί, από τη στιγμή που η απόφαση έχει ληφθεί και η εγκυρότητά της θα κριθεί από το Πρωτοδικείο! Παρεμπιπτόντως, στη νέα συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θα συμμετάσχουν τα μέλη που ψήφισαν σήμερα, ήτοι οι Αλεξόπουλος, Φασούλας, Ρεντζιάς, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Μαρκάκης, Νικολόπουλος, Ασημακόπουλος, Μήλας και Καλαϊτζάκης.

Ο «Μπέμπης», λοιπόν αναδείχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης με ψήφους 9-1 ενώ λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίασης για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα, ο Νίκος Φιλίππου, ο οποίος είχε προταθεί από τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Προμηθέας και υποψήφιο για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο έστειλε στα γραφεία της ΕΟΚ την παραίτησή του .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!