Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΟΚ: Οι οδηγίες της Ομοσπονδίας για τις εκλογές στη Λεωφόρο, εκκρεμεί… η ανάρτηση του ψηφοδελτίου
[Gazzetta]: ΕΟΚ: Οι οδηγίες της Ομοσπονδίας για τις εκλογές στη Λεωφόρο, εκκρεμεί… η ανάρτηση του ψηφοδελτίου

[Gazzetta]: ΕΟΚ: Οι οδηγίες της Ομοσπονδίας για τις εκλογές στη Λεωφόρο, εκκρεμεί… η ανάρτηση του ψηφοδελτίου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε τα σωματεία όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών που είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή 30/5 στη Λεωφόρο όμως δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα το ψηφοδέλτιο, μολονότι η τακτική Γενική Συνέλευση βρίσκεται προ των πυλών.

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση όσον αφορά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. που είναι προγραμματισμένες για να διεξαχθούν την Κυριακή 30 Μαΐουστο γήπεδο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού .

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα το ψηφοδέλτιο, μολονότι το άρθρο 12 του καταστατικού, παράγραφος 9 αναφέρει πως «ο ονομαστικός κατάλογος των υποψηφίων αναρτάται σε περίοπτη θέση των Γραφείων της Ομοσπονδίας, οκτώ μέρες πριν από την ημέρα που ορίσθηκε για τη ψηφοφορία».

Αναλυτικά

Σχετικά με τις αρχαιρεσίες και την Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εκπροσώπων στην ΕΟΕ , που θα διεξαχθούν στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης την 30/5/2021 , σας γνωρίζουμε ότι

Οι είσοδοι που θα χρησιμοποιηθούν για την πρόσβαση στους χώρους της συνέλευσης είναι οι 2 , 3 και 5 που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους χώρους της Γ.Σ και για λόγους υγειονομικούς , θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο μόνο ενός αντιπροσώπου (τακτικού ή αναπληρωματικού) κάθε σωματείου μέλους.

Οι θύρες εισόδου είναι διαφορετικές για τις Ενώσεις για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να επιταχυνθεί η διαδικασία ως ακολούθως :

ΘΥΡΑ 2 : ΕΣΚΑ

ΘΥΡΑ 3 : ΓΡΑΦΕΙΟ 1: ΕΣΚΑΝΑ-ΕΣΚΑΗ, ΓΡΑΦΕΙΟ 2 : ΕΣΚΑΚ(ΑΡΓΟΛΙΔΑ)-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΚΡΗΤΗ, ΓΡΑΦΕΙΟ 3 : ΕΚΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΕΚΑΣΑΜΑΘ

ΘΥΡΑ 5 : ΓΡΑΦΕΙΟ 1 : ΕΣΚΑΘ(ΘΕΣΣΑΛΙΑ)-ΕΣΚΑΒΔΕ(ΗΠΕΙΡΟΣ), ΓΡΑΦΕΙΟ 2 : ΕΚΑΣΚΕΜ-ΕΚΑΣΔΥΜ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΓΡΑΦΕΙΟ 3 : ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ-ΧΙΟΣ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΣΑΜΟΣ

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της συνέλευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!