Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΟΚ: Η διοίκηση Πρωτοδικείου εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου!
[Gazzetta]: ΕΟΚ: Η διοίκηση Πρωτοδικείου εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου!

[Gazzetta]: ΕΟΚ: Η διοίκηση Πρωτοδικείου εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου!

Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ που συνεχίστηκε μετά από την αρχική διακοπή, εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου. Απομένει η επικύρωση των πρακτικών της συνεδρίασης. Απείχε η πλευρά Βασιλακόπουλου.

Με ψήφους 9 υπέρ, μίας «λευκής» και με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, ο Φάνης Χριστοδούλου αναδείχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που έχει ως καθήκον να δρομολογήσει τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ.

Μετά την αρχική διακοπή, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με την συμμετοχή 10 μελών , τα οποία εξέλαβαν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή , ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή.

Μπροστά στον κίνδυνο, λοιπόν να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, η παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα με την σύμφωνη γνώμη της αντίστοιχης του Βαγγέλη Λιόλιου, “Δώσε Πάσα”, απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, θέλοντας να ακολουθήσει τη νομιμότητα και την διαφάνεια. Με στόχο να συνεχιστεί η συνεδρίαση, να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει ως απώτερο σκοπό να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαΐου.

Εν τέλει, ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ αναδείχτηκε πρόεδρος από τα μέλη τα οποία συμμετείχαν στη συνεδρίαση, πλην της πλευράς Βασιλακόπουλου που είχε προτείνει αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης 6/4, επικαλούμενη δήθεν μπέρδεμα με τις παραιτήσεις, μολονότι στο ξεκίνημα της συνεδρίασης υπήρξε απαρτία.

Πλέον θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες επικύρωσης των πρακτικών της συνεδρίασης που άρχισε στις 13.00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 16.40 το απόγευμα), ώστε να προχωρήσει η διαδικασία προκήρυξης των εκλογών στην ομοσπονδία μπάσκετ.

Το Δ.Σ. της προσωρινής Διοίκησης

Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου
Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς
Ταμίας: Μπάμπης Μαρκάκης
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.: Ασημακόπουλος

Η επανάληψη της ψηφοφορίας έγινε επειδή ο νόμος ορίζει ότι όταν υπάρχει ισοψηφία (9-9 στην πρώτη ψηφοφορία), η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!