Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΟΚ: Η αναβολή των εκλογών φέρνει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου με φόντο την ηλεκτρονική ψηφοφορία
[Gazzetta]: ΕΟΚ: Η αναβολή των εκλογών φέρνει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου με φόντο την ηλεκτρονική ψηφοφορία

[Gazzetta]: ΕΟΚ: Η αναβολή των εκλογών φέρνει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου με φόντο την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα βήματα που θα δρομολογήσουν τη διεξαγωγή των εκλογών μετά από το απαγορευτικό Χαρδαλιά για την τέλεσή τους στο γήπεδο της Λεωφόρου. Τυπικού χαρακτήρα το αυριανό (26/5) Δ.Σ., όλα δείχνουν νέα διοίκηση Πρωτοδικείου την ερχόμενη Δευτέρα.

Η τελευταία εξέλιξη σε ό,τι έχει να κάνει με τις… πολύπαθες εκλογές της ΕΟΚ που είχε προκηρύξει για την Κυριακή 30 Μαΐου στη Λεωφόρο ήταν η επίσημη θέση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έκανε λόγο για «αυθαίρετη και εκτός υγειονομικού πλαισίου συνάθροιση που εγκυμονεί εξαιρετικά σημαντικούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και δεν επιτρέπεται ».

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τετάρτης 26/5 στις 13:00 είναι προγραμματισμένο το νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ, το οποίο θα συγκληθεί από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η τελική σύνθεση της προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο που θα οδηγούσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε εκλογές.

Καθώς, λοιπόν το Πρωτοδικείο οριστικοποίησε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης, η ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη να συγκροτήσει σε σώμα το Δ.Σ. Θεωρητικά, τουλάχιστον… Γιατί στην πράξη, ο σκοπός της ήταν να συγκαλέσει εκλογές ως τις 30/5 και πλέον, έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις δεν μπορεί να τις υλοποιήσει. Ουσιαστικά, αυτή η προσωρινή διοίκηση είναι θέμα ημερών να εκπέσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!