Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ενίσχυση στο ιατρικό τιμ για τον Ιωνικό Νικαίας
[Gazzetta]: Ενίσχυση στο ιατρικό τιμ για τον Ιωνικό Νικαίας

[Gazzetta]: Ενίσχυση στο ιατρικό τιμ για τον Ιωνικό Νικαίας

Ο Δρ Κλεομένης Παπανικολάου θα είναι ο γιατρός του Ιωνικού Νίκαιας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά

«Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως ο Δρ Κλεομένης Παπανικολάου θα είναι ο γιατρός της ομάδας μας στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Δρ Παπανικολάου είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός. Το 2011 μετέβη στη Γλασκώβη της Σκωτίας όπου και εργάστηκε σε όλο το φάσμα της Ορθοπεδικής Χειρουργικής και απέκτησε υποεξειδίκευση σε Ρομποτική Χειρουργική και Επεμβάσεις Καθοδηγούμενες από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, σε σύνθετες και δύσκολες παθήσεις γονατος, σε αρθροπλαστικές και αρθροσκοπήσεις.

Παρακολούθησε επίσης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Αρθροπλαστικές με Καθοδήγηση Υπολογιστή και Πιστοποιημένα Σεμινάρια Υπερήχων Μυοσκελετικού. Έχει συμμετοχή σε Επιστημονικές Έρευνες που έχουν παρουσιαστεί σε Συνέδρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού και Διεθνείς Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά ιατρικά περιοδικα. Είναι μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC) και αλλων Ορθοπεδικών Συλλόγων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με το μπάσκετ, καθώς ήταν αθλητής του Γ.Σ. Αμαρουσίου και μάλιστα είχε συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Εφήβων και Παίδων». #IonikosBC #HellenicCoin #Welcome

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!