Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφημένο στην κακή του μοίρα
[Gazzetta]: Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφημένο στην κακή του μοίρα

[Gazzetta]: Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφημένο στην κακή του μοίρα

Ο Βασίλης Σαμπράκος διαβάζει τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ και γράφει για το ανέκδοτο της “διοίκησης κοινής αποδοχής” στην ΕΠΟ, η οποία δεν πρόκειται να κάνει εκλογές πριν από το Πάσχα, με συνέπεια η Ομοσπονδία – δηλαδή το εθνικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – να συνεχίσει να ζει παρατημένο.

Διαβάζοντας όλα αυτά τα υπέροχα στις ανακοινώσεις των ομάδων μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, πέρα από όλα τα άλλα έπιανα τον εαυτό μου να αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να ζούμε ως ποδοσφαιρική κοινωνία με την ψευδαίσθηση ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα αποκτήσει διοίκηση κοινής αποδοχής. Με άλλα λόγια, προσπαθούσα να καταλάβω ποιος, πώς και γιατί πείθει τον Πρωθυπουργό ότι αυτή είναι μια ρεαλιστική προσδοκία, δηλαδή το να συμφωνήσουν οι μεγάλοι παίκτες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην επιλογή ενός νέου καθεστώτος στο ποδόσφαιρο. Ποιος μπορεί να ζει σήμερα με την ψευδαίσθηση ότι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα συμφωνήσουν και θα ομονοήσουν πάνω σε οτιδήποτε που αφορά το γενικό και το εθνικό συμφέρον του ποδοσφαίρου; Κοροϊδευόμαστε;

Το νέο lockdown κατά πως φαίνεται θα στείλει για αργότερα τις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες έχουν αναβληθεί για τις 19 Μαρτίου . Καλό Πάσχα, λέω, δεδομένου ότι μέχρι τις 2 Μαϊου που πέφτει φέτος το Πάσχα δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές, διότι το ίδιο το ποδόσφαιρο θα αναβάλει και πάλι τις εκλογές αν τυχόν η επικρατούσα κατάσταση σχετικά με την πανδημία θα το φέρνει στη δύσκολη θέση να του επιτρέπει νωρίτερα να κάνει εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!