Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Έκπληξη θα ήταν να νικούσε ο Παναθηναϊκός!
[Gazzetta]: Έκπληξη θα ήταν να νικούσε ο Παναθηναϊκός!

[Gazzetta]: Έκπληξη θα ήταν να νικούσε ο Παναθηναϊκός!

Ο Αντώνης Καλκαβούρας επιχειρεί την καθιερωμένη σύνοψη της 10ης «στροφής» στην Basket League, σχολιάζει το αγωνιστικό «θαύμα» του Λαυρίου και στέκεται στην ανεπίτρεπτη νωθρότητα των πρωταθλητών, στην αστοχία του καλοκαιριού και στο φημολογούμενο «λάθος» των τελευταίων ωρών.

Στη ζωή και σε όλους τους τομείς της, το ό,τι σπείρεις θα θερίσεις, είναι αδιαπραγμάτευτο! Κοινώς στον αθλητισμό και εν προκειμένω στο μπάσκετ, το όποιο αποτέλεσμα σχετίζεται αποκλειστικά με τις αποφάσεις και την στρατηγική που υιοθετεί – σε σχέση πάντα υλικό που διαθέτει – ο εκάστοτε προπονητής.

Στην περίπτωση του Λαυρίου (6-3), που αποτελεί μία «όαση» στην μπασκετική «έρημο» που διατρέχει εδώ και καιρό το ελληνικό μπάσκετ, έχουμε να κάνουμε κυρίως με έναν άνθρωπο που ξέρει καλά το αντικείμενο και έχει την απόλυτη ευθύνη για τα πεπραγμένα που παρουσιάζει από το 2015 στα γήπεδα της BasketLeague.

Και εκτός από προπονητής, τα τελευταία 17 χρόνια είναι λίγο απ’ όλα στον σύλλογο. Και coach και team manager και γενικός διευθυντής και φέρνει χορηγίες και διαπραγματεύεται με παίκτες και πάνω απ’ όλα πονάει αυτό που κάνει, όπως ο φίλαθλος την ομάδα του.

Γι’ αυτό και έχει το ελεύθερο να επιλέγει τους συνεργάτες του και να αποφασίζει στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων της ΚΑΕ και της φιλοσοφίας του, τι παίκτες θα φέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!