Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τα ευκόλως εννοούμενα για Αυγενάκη και ΕΕΑ…
[Gazzetta]: Τα ευκόλως εννοούμενα για Αυγενάκη και ΕΕΑ…

[Gazzetta]: Τα ευκόλως εννοούμενα για Αυγενάκη και ΕΕΑ…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται άμεσα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και τον υφυπουργό αθλητισμού και τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου που βρίσκονται προς διαβούλευση.

Για να θυμηθούμε κάποια πράγματα για την ΕΕΑ και τον Αυγενάκη όπως εξελίσσονται από τον Δεκέμβριο του 2019 και «τρέχουν» ακόμη και τώρα τον Φεβρουάριο του 2021, ΜΕΤΑ την απόφαση των τακτικών δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων. Της ΜΟΝΗΣ που δίκασε μπαίνοντας στην ουσία της γνωστής υπόθεσης με τη δήθεν πολυϊδιοκτησία και αφού το CAS απαίτησε αυτή τη διαδικασία απορρίπτοντας ΚΑΘΕ έννοια δεσμευτικότητας που προσπάθησαν να επιβάλλουν αρχικά με βάση την γνωμοδότηση της ΕΕΑ.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Για να τα θυμηθούμε και να δούμε πώς… γίνεται προσπάθεια να τελειώσουν όλα αυτά.

Στις 2/8/2019 και λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη καθηκόντων του στην κυβέρνηση, ο Αυγενάκης διορίζει πρόεδρο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον Νικόλαο Τζουλάκη. Συμπτωματικά αποκαλύφθηκε (στην πορεία) ότι οι δυο τους είναι κουμπάροι!

Στις 23/12/2019, λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΕΑ, με απόφαση που έγινε γνωστή στη Διαύγεια, ο υφυπουργός αποφάσισε να αλλάξει δύο μέλη της ΕΕΑ. Ήταν τότε ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος. Αντί των κ.κ. Τριανταφυλλάκη και Αυγητίδη, επιλέχθηκαν οι Νικόλας Φαραντούρη και Αριστέα Σινανιώτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!