Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Dum Σπύρο Spero!
[Gazzetta]: Dum Σπύρο Spero!

[Gazzetta]: Dum Σπύρο Spero!

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για τον Σπύρο Γιαννιώτη και την απόφαση του ν’ ασχοληθεί με την κολυμβητική ομοσπονδία.

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ζωή χωρίς ελπίδα δεν υπάρχει. Νομίζεις ότι ζεις, αλλά στην πραγματικότητα απλά ανασαίνεις.

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο πιο χαρμόσυνο από το να διαπιστώνεις γύρω σου την ύπαρξη νέων ανθρώπων που ελπίζουν και αγωνίζονται να αλλάξουν τα πολλά ανορθόγραφα της καθημερινότητας.

Γιατί με την ελπίδα ζεις αλλά και η ελπίδα ζει μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα!

Σε κανένα τομέα της κοινωνίας δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τα δεδομένα , τις παγιωμένες καταστάσεις ,τα συμφέροντα που κουμαντάρουν τους θεσμούς.

Αλλά για ένα αθλητή υψηλού επιπέδου συγκεκριμένα για τον ασημένιο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη που στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ολομόναχος πάλευε στην κυριολεξία με τα κύματα της θάλασσας , έξω από το στοιχείο του ( γιατί στοιχείο του κάθε ανθρώπου είναι να πατά στη γη κι όχι να βρίσκεται στο νερό) προφανώς οι όποιες δυσκολίες εμφανιστούν για την ανάληψη της προεδρίας στην Κολυμβητική Ομοσπονδία δύσκολα θα τον καταβάλουν!

Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο , μετά από μια διαδρομή που πολλοί εντός κι εκτός συνόρων θα ζήλευαν και θα την ονειρεύονταν για τον εαυτό τους , έχει τις παραστάσεις , την γνώση , το πείσμα, τη δύναμη και πλέον την εμπειρία και την σοφία που απαιτεί κάθε ανάλογο εγχείρημα να ανταπεξέλθει στις όποιες αντιξοότητες!

Δυστυχώς γνωρίζετε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια σε όλο το φάσμα του αθλητισμού μα μετράμε πρωταγωνιστές παγκόσμιας ακτινοβολίας όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης!

Αθλητές παγκόσμιας κλάσης και εμβέλειας , προσωπικότητες που το όνομα τους και η παρουσία τους προσδίδει κύρος στο άθλημα που υπηρέτησαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!