Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Δύο ομάδες της Goodyear στο βάθρο του 24 Hours of Le Mans
[Gazzetta]: Δύο ομάδες της Goodyear στο βάθρο του 24 Hours of Le Mans

[Gazzetta]: Δύο ομάδες της Goodyear στο βάθρο του 24 Hours of Le Mans

Θριαμβευτική επιστροφή της Goodyear στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής στον κόσμο, με δύο συνεργαζόμενες ομάδες της να ανεβαίνουν στο βάθρο του 24Hours of Le Mans και ταυτόχρονα με την επανεμφάνιση του αερόπλοιου Goodyear Blimp στην Ευρώπη.

Το 24Hours of Le Mans υποδέχθηκε την επιστροφή της Goodyear στο διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό, η οποία είχε ανακοινωθεί πέρυσι στην ίδια εκδήλωση. Από τότε, η Goodyear Racing προετοιμαζόταν αδιάκοπα για τον γαλλικό αγώνα αντοχής και συνεργαζόταν στενά με όλες τις συνεργαζόμενες ομάδες της.

Συγκεκριμένα, δύο από αυτές πανηγύρισαν μια θέση στο βάθρο μετά από έναν σκληρό αγώνα 24 ωρών. Η βρετανική ομάδα JOTA, τερμάτισε δεύτερη στην κατηγορία LMP2 ενώ η γαλλική ομάδα Panis Racing κατέκτησε την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία.

H κατηγορία LMP2 είναι η μόνη κατηγορία στο Le Mans με ανοιχτή επιλογή ελαστικών. Η Goodyear εφοδίασε πέντε από τα 24 αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην LMP2 και τα δύο πλασαρίσματα στο βάθρο αποτελούν τρανή απόδειξη της απόδοσης των ελαστικών καθώς και της αντοχής που πρόσφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ben Crawley, Director Motorsport EMEA Goodyear δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που κατά την επιστροφή μας κατακτήσαμε 2 διακρίσεις και κατ’επέκταση ανεβήκαμε σε αυτό τον αγώνα στα δύο σκαλιά του βάθρου. Οι ομάδες της JOTA και της Panis Racing έκαναν αμφότερες εξαιρετική δουλειά και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε τόσο στενά μαζί τους για να μεγιστοποιήσουμε τις επιδόσεις μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!