Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η δύναμη της ηλεκτροκίνησης μεγαλώνει στην Ελλάδα
[Gazzetta]: Η δύναμη της ηλεκτροκίνησης μεγαλώνει στην Ελλάδα

[Gazzetta]: Η δύναμη της ηλεκτροκίνησης μεγαλώνει στην Ελλάδα

Μια ηλεκτρική Jaguar I-PACE και δύο ηλεκτρικά ποδήλατα αντί συμβατικών αυτοκινήτων απέτρεψαν την εκπομπή 10.440 γραμμαρίων CO2 στην ατμόσφαιρα της Αθήνας.

Αυξάνονται οι πράσινες συνέργειες προς χάριν της ηλεκτροκίνησης με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις βιώσιμες μεταφορές αλλά και να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Ένα πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η πράσινη εκδρομή συνολικού μήκoυς 45 χιλιομέτρων που διοργάνωσε στην Αθήνα η Spanos Luxury Cars και η COCO-MAT με τη συμμετοχή της ηλεκτρικής Jaguar I-PACE και ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι δυο ποδηλάτες πραγματοποίησαν στάσεις σε σημεία-σύμβολα της Αθήνας, όπως το Ζάππειο και το Καλλιμάρμαρο, δείχνοντας ότι το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να υιοθετηθεί ως βασικό μέσο καθημερινής μετακίνησης όπως αντίστοιχα και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που επιτρέπει την απρόσκοπτη, αθόρυβη και με μηδενικούς ρύπους μετακίνηση σας στην πόλη.
Η χρήση των δύο ποδηλάτων και της Jaguar I-PACE αντί συμβατικών αυτοκινήτων απέτρεψε την εκπομπή συνολικά 10.440 γραμμαρίων CO2, αναδεικνύοντας τα οφέλη της πράσινης μετακίνησης.

«Η παγκόσμια πρόκληση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο. Όλοι μας πρέπει να συμμετέχουμε στην κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και την προστασία του περιβάλλοντος. Η πράσινη μετακίνηση αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και για αυτό εμείς στη Spanos Luxury Cars διευρύνουμε συνεχώς το portfolio μας με επιλογές ηλεκτροκίνησης και στρατηγικές συνεργασίες » όπως ανέφερε ο κ. Γιάννης Κωστούλας, Brand Manager της Spanos Luxury Cars.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!