Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Δίκη των 28: Οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης
[Gazzetta]: Δίκη των 28: Οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης

[Gazzetta]: Δίκη των 28: Οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης συνεχίστηκε η δίκη των 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την Τρίτη ολοκληρώνεται η δίκη και ακολουθεί η απόφαση.

Την Πέμπτη (14/1) στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αγόρευσαν οι δικηγόροι ακόμη οκτώ κατηγορουμένων στη δίκη των 28. Ο δικηγόρος του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη (για τον οποίο ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος για κακουργηματική αλλοίωση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0), προσπάθησε να αποδομήσει τις καταθέσεις των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Καλογέρη και ενώ επικαλέστηκε τις μαρτυρίες του γυμναστή της Βέροιας, του φροντιστή και του Παντελή Καφέ, που δεν έχουν καταστεί κατηγορούμενοι.
Μεταξύ άλλων είπε πως «τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου έκριναν ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα, ούτε καν στον βαθμό απόδειξης που απαιτείται στο πειθαρχικό δίκαιο. Δεν υπήρξε ούτε αθέμιτη παρέμβαση, ούτε αλλοίωση αποτελέσματος και ούτε στοιχηματικό κίνητρο. Ποιο όμως είναι το κίνητρο των καταθέσεων αυτών; Ας δούμε ποιοι είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού: Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Και πάνε συμπτωματικά στον ανακριτή ένας παίκτης του Παναθηναϊκού (Φύσσας) και ένας παίκτης της ΑΕΚ (Γεωργέας). Προβληματίζομαι πολύ με αυτό, όπως και με τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν. Εκτέθηκαν. Το παιχνίδι ήταν φυσιολογικό. Το δείχνουν τα στατιστικά, το δείχνει και ο Τύπος της επόμενης μέρας».

Ο δικηγόρος του τότε γενικού αρχηγού της Βέροιας, Γιώργου Λαναρή, είπε από μέρους του: «Οι καταθέσεις Καλαϊτζίδη και Γεωργέα είναι αναξιόπιστες, κατασκευασμένες και εξυπηρετούν σκοπό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!