Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αν δεν “καεί” η Super League, είναι ώρα να αλλάξει η UEFA
[Gazzetta]: Αν δεν “καεί” η Super League, είναι ώρα να αλλάξει η UEFA

[Gazzetta]: Αν δεν “καεί” η Super League, είναι ώρα να αλλάξει η UEFA

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την πιθανότητα να βγουν ευεργετημένοι όσοι έμειναν εκτός της European Super League, και μαζί τους όσοι αγαπάμε το στοιχείο της έκπληξης και το δικαίωμα του αδύνατου να ονειρεύεται ότι μπορεί να νικήσει τον δυνατό στο ποδόσφαιρο.

Στη γειτονιά που μεγάλωνα υπήρχε ένα παιδί, ο Μιχάλης, που έφερε την πρώτη καλή δερμάτινη μπάλα στην πλατεία για παιχνίδι. Ο Μιχάλης δεν ήταν πολύ καλός. Δεν είχε καλή τεχνική. Και φοβόταν το ξύλο. Όταν λοιπόν το παιχνίδι γινόταν άγριο, φυσικό, άρχιζε την γκρίνια. Όταν δεν έπαιρνε πολλές πάσες δυνάμωνε την γκρίνια. Κι όταν βρισκόταν στην ομάδα που έχανε, έφτανε στο “παίρνω την μπάλα μου και φεύγω”.

Στα μάτια μας. στην ηλικία των -10 ετών, η μπάλα του Μιχάλη γυάλιζε. Αφενός επειδή δεν κυκλοφορούσαν πολλές δερμάτινες μπάλες στη γειτονιά και αφετέρου επειδή ήταν η πρώτη Tango της γειτονιάς, δηλαδή η πρώτη μπάλα που ήταν όμοια με αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1982. Για χάρη της Tango λοιπόν τον ανεχτήκαμε δύο – τρεις φορές τον Μιχάλη και τις ιδιοτροπίες του. Η μπάλα όμως του δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι μπορούσε να μας επιβάλει τους κανόνες – να διαλέγει αυτός τις ομάδες και να διακόπτει το παιχνίδι όταν αυτό δεν κυλούσε σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!