Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για τις εκλογές, θα γίνουν κανονικά»!
[Gazzetta]: «Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για τις εκλογές, θα γίνουν κανονικά»!

[Gazzetta]: «Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για τις εκλογές, θα γίνουν κανονικά»!

Το gazzetta.gr μεταφέρει το κλίμα από τη σημερινή (26/5) τηλεδιάσκεψη της ΕΟΚ, εκεί όπου ανέβηκαν οι τόνοι πριν συγκροτηθεί σε σώμα η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας. «Δεν μιλάμε για τις εκλογές, θα γίνουν κανονικά, είμαστε νομότυποι!» επανέλαβε ο Αριστείδης Γολέμης!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι διατεθειμένος να κάνει κανονικά τις εκλογές την Κυριακή 30/5 στη Λεωφόρο , πατώντας στην απόφαση του Πρωτοδικείου που δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης και ουσιαστικά της έδωσε εντολή να προχωρήσει τις αρχαιρεσίες στην τακτική Γενική Συνέλευση, κάτι που έγινε σαφές στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας.

«Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για τις εκλογές! Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά! Είμαστε νομότυποι» επανέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, παρά το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκηςζήτησε ακύρωση των εκλογών και παρέμβαση Εισαγγελέα, ΕΛ.ΑΣ. και Υπουργών, τονίζοντας πως «η προσωρινή διοίκηση παραπλανά τα μέλη της» και εξηγώντας πως «κανείς δεν είναι πάνω από τον Νόμο ».

Όταν μάλιστα του υπενθύμισαν πως η απόφαση του Δικαστηρίου αναφέρει «Εκλογές την Κυριακή 30/5 αλλά με άδεια της Πολιτικής Προστασίας για τη διενέργειά τους», ο Γολέμης επανέλαβε πως «εμείς δεν ξέρουμε κάτι. Είμαστε νόμιμοι πάμε σε ανοιχτό χώρο για να κάνουμε τις εκλογές. Ακολουθούμε τη νομιμότητα. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε… Καλή επιτυχία την Κυριακή στις εκλογές»!

Στην αρχή της τηλεδιάσκεψης, συγκροτήθηκε σε σώμα η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας με ψήφους 12-8, την οποία καταψήφισαν οι παρατάξεις των Φασούλα (έλειπε ο Φάνης Χριστοδούλου) και Λιόλιου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!