Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: «Ασχολούμαστε με πραγματικά γεγονότα και όχι θεωρίες»
[Gazzetta]: Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: «Ασχολούμαστε με πραγματικά γεγονότα και όχι θεωρίες»

[Gazzetta]: Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: «Ασχολούμαστε με πραγματικά γεγονότα και όχι θεωρίες»

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» απάντησε στην ΑΕΛ και ζήτησε την τιμωρία του Αλέξη Κούγια για τη φραστική «επίθεση» εναντίον του Κάργα

Αμεση ήταν η «απάντηση» τουCar.gr ΠΑΣ Γιάννινα στα «ερωτήματα» που έθεσε η ΑΕΛ γύρω από το ιδιοκτησιακό του καθεστώς , καθώς στον «Αγαξ της Ηπείρου» υπογράμμισαν πως «ασχολούνται με πραγματικά γεγονότα και όχι θεωρίες-σκευωρίες».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η απάντηση του ΠΑΣ επί του ερωτήματος – ανακοίνωση της ΑΕΛ είναι απλή και είναι η εξής: Ο Π.Α.Σ. ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα και αυτά που θίγουν βάναυσα την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι με αναπόδεικτες και ανυπόστατες «θεωρίες – σκευωρίες»!!!
Μήπως δεν πρέπει να ασχοληθούμε και με το άκρως προσβλητικό, κακόβουλο και εντελώς ανήθικο σχόλιο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ και προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κάργα, όπως έχει αυτό καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή?!
Αναμένουμε ασφαλώς την παραδειγματική τιμωρία του κ. Κούγια για τα όσα είπε στον ποδοσφαιριστή μας.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε φέτος με την καλή και αποτελεσματική δουλειά της ομάδας και αφήνουμε τον κ. Κούγια να συνεχίσει τον δικό του δρόμο, όπου τον βγάλει αυτός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!