Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Bόλεϊ Γυναικών: Επανέναρξη με άλλα φαβορί, πολλές αλλαγές και ενδιαφέρον (pics)
[Gazzetta]: Bόλεϊ Γυναικών: Επανέναρξη με άλλα φαβορί, πολλές αλλαγές και ενδιαφέρον (pics)

[Gazzetta]: Bόλεϊ Γυναικών: Επανέναρξη με άλλα φαβορί, πολλές αλλαγές και ενδιαφέρον (pics)

Διαφορετικό θα είναι το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών στην επανέναρξή του, καθώς πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν υπάρξει στα ρόστερ, αλλαγές που έχουν διαφοροποιήσει και το ποιες θεωρούνται φαβορί για τον τίτλο.

Μετά από τρεις μήνες θα δούμε επιτέλους και πάλι την Volley League Γυναικών. Θα δούμε επιτέλους γυναικείο βόλεϊ. Ένα πρωτάθλημα που βρέθηκε κοντά στο να στα μην συνεχιστεί όπως έγινε και πέρσι, αλλά έστω και στο και ένα, όχι απλά στο πάρα πέντε, θα έχουμε σερβίς. Για το τι έχει προηγηθεί (όχι και λίγα) σας ενημερώσαμε από το σχετικό blog. Πάμε τώρα να δούμε το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες.

Και λέμε πως θα παρουσιαστούν γιατί υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στα ρόστερ των περισσότερων και σίγουρα με την επανέναρξη έχουν διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό οι ισορροπίες και τα φαβορί. Αλλά αυτά θα τα δούμε κοιτάζοντας τον κάθε όμιλο ξεχωριστά. Όσον αφορά την εκτίμηση θα μπορούσαμε να την κάνουμε αν η ΕΟΠΕ είχε αποφασίσει σχετικά με το πως θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ωστόσο επειδή ακόμα δεν ξέρουμε αν θα έχουμε playoffs και πως, θα είναι ανούσιο το να κάνουμε τις όποιες προβλέψεις.

Α’ Όμιλος: Μικρές οι αλλαγές, πάνω-κάτω στα ίδια οι ομάδες

Ξεκινάμε με τον πρώτο όμιλο όπου εκεί θα δούμε και τις λιγότερες αλλαγές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!