Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Best seller στα αγωνιστικά το Peugeot 208 RALLY4 (pics)
[Gazzetta]: Best seller στα αγωνιστικά το Peugeot 208 RALLY4 (pics)

[Gazzetta]: Best seller στα αγωνιστικά το Peugeot 208 RALLY4 (pics)

Το Peugeot 208 διατίθεται και σε αγωνιστική έκδοση η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ήδη έχει καταφέρει να πουλήσει 100 μονάδες σε όλο τον κόσμο.

Μόλις ένα χρόνο από την πώληση του πρώτου αυτοκινήτου, το 100ο PEUGEOT 208 Rally4 θα παραδοθεί στον νέο ιδιοκτήτη του αυτή την εβδομάδα στο Περού. Η PEUGEOT Sport δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να γιορτάσει τη λαμπερή επιτυχία του τελευταίου «best-seller», καθώς κατέκτησε το Γαλλικό Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος και την κατηγορία με κίνηση στους δύο τροχούς της Ιταλίας, το 2020.

Φέτος, οι εκκολαπτόμενοι αστέρες οδηγοί αλλά και οι gentlemen του motorsport θα έχουν την ευκαιρία να πολεμήσουν για τη δόξα στην κατηγορία 2WD (Two Wheel Drive) σε όχι λιγότερα από επτά «Κύπελλα» σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική – αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών δρόμου.

Έχοντας εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2019, το PEUGEOT 208 Rally4 επωφελήθηκε από την εκτεταμένη τεχνογνωσία των μηχανικών της PEUGEOT Sport, καθιστώντας το – από τους πρώτους αγώνες του – το αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς στα ράλι, στα δικίνητα αυτοκίνητα. Παρά την επακόλουθη παγκόσμια πανδημία που επηρέασε σημαντικά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2020, το PEUGEOT 208 Rally4 πραγματοποίησε περισσότερες από 250 εκκινήσεις σε αγώνες ράλι σε 18 διαφορετικές χώρες από την Ευρώπη έως τη Λατινική Αμερική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!