Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Αυγενάκης έστειλε στον Εισαγγελέα την καταγγελία βιασμού εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!
[Gazzetta]: Ο Αυγενάκης έστειλε στον Εισαγγελέα την καταγγελία βιασμού εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!

[Gazzetta]: Ο Αυγενάκης έστειλε στον Εισαγγελέα την καταγγελία βιασμού εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, έστειλε στον Εισαγγελέα την καταγγελία για απόπειρα βιασμού εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!

Όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr , gυναίκα υπάλληλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατήγγειλε ανώτατο στέλεχος της ομοσπονδίας, για απόπειρα βιασμού και για μία σειρά από σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εστειλε στον Εισαγγελέα την καταγγελία της υπαλλήλου της και όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού «στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, διαβίβασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγελία υπαλλήλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατά μέλους του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.

Η υπάλληλος καταγγέλλει το υψηλόβαθμο μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού της το 2014, σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση, εκδικητικές συμπεριφορές και κατάχρηση εξουσίας προς το πρόσωπό της.»

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!