Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αστέρας Τρίπολης: Η φετινή φανέλα αντίγραφο της περιόδου 1990-91
[Gazzetta]: Αστέρας Τρίπολης: Η φετινή φανέλα αντίγραφο της περιόδου 1990-91

[Gazzetta]: Αστέρας Τρίπολης: Η φετινή φανέλα αντίγραφο της περιόδου 1990-91

Αντίγραφο της φανέλας που χρησιμοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης την περίοδο 1990-91 είναι η φετινή των Αρκάδων.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης έχει ως εξής: «Η φετινή εντός έδρας εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ είναι αντίγραφο της εμφάνισης που φόρεσε η ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 1990-’91. Ο σύλλογος τιμά την ιστορία του και τους δικούς του ανθρώπους.

ΟΜΑΔΑ ’90-’91: Η φανέλα και πάλι δική της!

Η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ την αγωνιστική περίοδο 1990-1991 ήταν η πρώτη που μετά την επανίδρυση του συλλόγου αγωνίστηκε σε εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμώντας την ιστορία του αποφάσισε η φετινή εντός έδρας εμφάνισή του να είναι αντίγραφο της εμφάνισης που φόρεσε η ομάδα εκείνη την σεζόν.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν τιμά μόνο την ιστορία του και το παρελθόν του, αλλά τιμά και τους δικούς του ανθρώπους. Ο σύλλογος, λοιπόν, μέσω του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Κενέ, σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά τους, χάρισε τη φετινή φανέλα στους 24 ποδοσφαιριστές που τότε, πριν από ακριβώς 30 χρόνια, την φόρεσαν και την τίμησαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Για να την κρατήσουν ως ενθύμιο, γυρίζοντας τον χρόνο τρεις δεκαετίες πίσω.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν επέτρεψε – για την ώρα – τη συγκέντρωση της τότε ομάδας, για ένα reunion αναμνήσεων και κιτρινομπλέ συζητήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!