Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αστέρας: Προσφέρει παιδικές μάσκες για τα σχολεία της Τρίπολης! (pics)
[Gazzetta]: Αστέρας: Προσφέρει παιδικές μάσκες για τα σχολεία της Τρίπολης! (pics)

[Gazzetta]: Αστέρας: Προσφέρει παιδικές μάσκες για τα σχολεία της Τρίπολης! (pics)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει παιδικές μάσκες στα Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης. Το μήνυμα του Γιώργου Μποροβήλου.

Η σχετική ενημέρωση των Αρκάδων:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αυτή τη φορά απευθυνόμενος στα παιδιά της πόλης του, σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη για εκείνα, αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μποροβήλος παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης, κ. Δημήτρη Μακαρούνη 1.500 παιδικές μάσκες, προκειμένου μέσω της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας αυτές να μοιραστούν στα 12 Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης.

Οι παιδικές μάσκες με τα χρώματα και το λογότυπο της ομάδας μας καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών για τις πρώτες τέσσερις τάξεις των 12 Δημοτικών Σχολείων της πόλης, ενώ η προσπάθεια προσφοράς από τον ΑΣΤΕΡΑ θα συνεχιστεί και για το σύνολο των μαθητών των σχολείων της περιοχής.

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κ. Φώτης Γκέσουρας στο ευχαριστήριο μήνυμά του προς την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σημείωσε:

“Οι πρωτόγνωρες συνθήκες για την ανθρωπότητα τον καιρό της πανδημίας λόγω κορονοϊού έχουν δυστυχώς πλήξει και την εκπαιδευτική διαδικασία. Οι μαθητές/τριες μας, ειδικά της νεαρής ηλικίας απέδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα αξιοζήλευτη υπευθυνότητα και θέληση για μάθηση είτε βρέθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον (τις σχολικές αίθουσες) είτε μέσω της διαδικασίας της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!