Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Αρίζα κατηγορείται ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιο του, κάτι το οποίο αρνείται
[Gazzetta]: Ο Αρίζα κατηγορείται ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιο του, κάτι το οποίο αρνείται

[Gazzetta]: Ο Αρίζα κατηγορείται ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιο του, κάτι το οποίο αρνείται

Περιοριστικά μέτρα επιβλήθηκαν στον Τρέβορ Αρίζα, ο οποίος δεν μπορεί να πλησιάσει τον 12χρονο γιο του, μετά από κατηγορία για κακοποίηση.

Ο παίκτης των Μπλέιζερς, Τρέβορ Αρίζα, βρέθηκε με σοβαρές κατηγορίες προς το πρόσωπο του, αφού η μητέρα του γιου του, του έκανε περιοριστικά μέτρα, να μην πλησιάζει τον 12χρονο, αφού τον κατηγορεί για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Αρίζα αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας πως η μητέρα του παιδιού, τα λέει όλα αυτά γιατί θέλει να βλάψει την σχέση του, με το παιδί και να του αφαιρέσει τα δικαιώματα που έχει.

Η κατηγορία λέει πως ο Αρίζα στις 27 Αυγούστου, χτύπησε το παιδί στο χέρι και στον ώμο, ενώ το έπιασε από τον λαιμό, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης επίσκεψης στο σπίτι του. Ο παίκτης κατηγορείται ότι έχει κακοποιήσει ξανά το παιδί του, ενώ η εντολή για τα περιοριστικά μέτρα ισχύει μέχρι την 1η Οκτώβρη, όταν και θα εξεταστεί η υπόθεση. Στα χαρτιά αναφέρεται ότι ο 12χρονος φοβάται τον πατέρα του και δεν θέλει να τον δει, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες και από τον μελανιασμένο ώμο του.

Πάντως, οι δυο πλευρές έχουν θέματα, αφού ο παίκτης των Μπλέιζερς ισχυρίζεται ότι η μητέρα του παιδιού θέλει σταματήσει να έχει επαφή μαζί του, ενώ δεν πήγε στην φούσκα γιατί τόνισε ότι έχει προτεραιότητα η οικογένεια του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!