Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών
[Gazzetta]: Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών

[Gazzetta]: Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε κατάθεση στη Δίωξη Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. για τις απειλές που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του και πλέον το θέμα πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για απειλές για τη ζωή του που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του. Σε σχετικές διευκρινίσεις προχώρησε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελής Ζουμπούλης, καθώς σημείωσε ότι «ο Θόδωρος Καρυπίδης δέχεται… προειδοποιήσεις εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Όλα ξεκίνησαν πριν από το παιχνίδι με την Λάρισα στις 29 Ιανουαρίου, όταν ωμά του είπαν «θα σου αλλάξουμε το διαιτητή», όπως και έγινε με την αλλαγή Κουτσιαύτη-Κουμπαράκη. Πριν από κάθε ματς δέχεται τέτοιου είδους απειλές και… προειδοποιήσεις με αποκορύφωμα το τελευταίο μήνυμα για τις σφαίρες. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον ο Άρης ενοχλεί και ειδικά κάποια Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται άμεσα με ομάδα. Είναι επίσης πολύ ξεκάθαρο ότι είναι ενοχλημένοι γιατί ο Άρης επέστρεψε δυναμικά, όπως φάνηκε μέσα από την πορεία των δυο προηγούμενων χρόνων και με αποκορύφωμα τη φετινή πορεία που βρίσκει την ομάδα στην κορυφή από το ξεκίνημα της σεζόν!».

Σημείωσε επίσης ότι ήδη κατέθεσε ο κ. Καρυπίδης στη Δίωξη Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. «Θεωρούσαν το πρωτάθλημα και τις θέσεις της κορυφής… τσιφλίκι τους και αυτό ενοχλεί πια. Με κάθε τρόπο θέλουν να χτυπήσουν τον Άρη και ειδικά με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, για να πλήξουν τον Καρυπίδη και τον σύλλογο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!