Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Άρης: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται
[Gazzetta]: Άρης: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται

[Gazzetta]: Άρης: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται

Ο Άρης έχει μεταγραφικό πλάνο, έχει καταλήξει επίσης στο σχέδιο ελάφρυνσης του ρόστερ αλλά κάθε συζήτηση αρχίζει και τελειώνει σ’ ένα ερωτηματικό το οποίο αφορά τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών…

Η αλήθεια είναι ότι, οτιδήποτε συζητείται στον Άρη ακουμπάει σε θεωρητική βάση γιατί ανεξαρτήτως της αίσθησης που επικρατεί στο εσωτερικό του οργανισμού για τη δικαίωσή του από το CAS, είτε μέσω αθώωσης επί της προσφυγής «κατάρριψης» της απόφασης Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA είτε της παροχής επιπλέον χρόνου (σ. σ. όπως για παράδειγμα αποφασίστηκε πέρυσι η αναστολή εκτέλεσης της ποινής), αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν γνωρίζει αν θα έχει δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών.

Στην πραγματικότητα, λίγο πολύ είχε υποψιαστεί ότι η κατάσταση θα έφτανε στο τωρινό σημείο, γι’ αυτόν τον λόγο το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε τη λογική των πολυετών συνεργασιών ούτως ώστε να είναι εξασφαλισμένη σε κάθε ενδεχόμενο. Για τον ίδιο λόγο υπάρχουν 17+5 συμβόλαια ποδοσφαιριστών, δίχως να συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτή τη λίστα οι παίκτες που έχουν παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, για μερικούς εξ’ αυτών δεν υπάρχει η πρόθεση παραμονής τους στην ομάδα, αλλά η εποχή δεν ενδείκνυται για τη λήψη οριστικών αποφάσεων.

Η λίστα των «σίγουρων»

Στη συνάντηση που επικύρωσε τη συμφωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο για τη διετή επέκταση της συνεργασίας τους, οι δύο άνδρες συζήτησαν κυρίως επί του αγωνιστικού σχεδιασμού της επόμενης σεζόν και κατέληξαν στην απόφαση ότι θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον έξι ποιοτικές προσθήκες, εφόσον ασφαλώς διασφαλιστεί το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!