Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Άρης: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Αγησίλαος Τουμαζάτος
[Gazzetta]: Άρης: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Αγησίλαος Τουμαζάτος

[Gazzetta]: Άρης: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Αγησίλαος Τουμαζάτος

Διευρυμένες αρμοδιότητες απέκτησε ο Αγησίλαος Τουμαζάτος καθώς μετά την οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ Άρης ανέλαβε και την αντίστοιχη γενική.

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος είχε καταλυτικό ρόλο στην επίλυση ουσιαστικών ζητημάτων που απασχολούσαν την ΠΑΕ Άρης και κατόπιν συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, αποκτά περισσότερες αρμοδιότητες στην εταιρία. Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Εκτιμώντας τον πολύτιμο και κομβικής σημασίας ρόλο του σε κρίσιμα θέματα του ΑΡΗ (ban FIFA, αδειοδότηση κ.λ.π.), με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, ανατίθενται στον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, Αγησίλαο Τουμαζάτο, διευρυμένες αρμοδιότητες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο κ. Τουμαζάτος αναλαμβάνει το ρόλο του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της ιδιοκτησίας. Η επαγγελματική του κατάρτιση, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που διαθέτει από τη συμμετοχή σε Forum ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών και κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας στο νέο ρόλο που του αναθέτει ο κ. Καρυπίδης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!